Alkoholproblem innerstan Stockholm

Har du eller en nära anhörig problem med alkoholen? Jag har 20 års erfarenhet av behandling av alkoholism och erbjuder terapi vid alkoholproblem. Bryt ohälsosamma alkoholvanor och få ett nyktrare och lättsammare liv.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt första möte!

Vad innebär alkoholproblem?

Alkoholproblem är ett allvarligt och utbrett problem i hela världen som påverkar både den med missbruk med också alla anhöriga. Det är viktigt att komma ihåg att alkoholproblem är en sjukdom och att det krävs vanligtvis professionell hjälp och stöd för att övervinna den. Om du eller någon du känner lider av alkoholproblem i Stockholm, finns det hjälp att få. Det första steget är att bestämma sig för att bli av med alkoholmissbruket, att bryta sitt beroende kräver en stark vilja och självdisciplin. Jag har lång erfarenhet av alkoholterapi och kan hjälpa dig att bli kvitt med alkoholproblemet. 

Få tillbaka kontrollen

Målet med att få hjälp med sitt alkoholmissbruk är att få tillbaka kontrollen över begäret och över sitt liv igen. Genom att återfå kontroll över alkoholintaget så förbättras din psykiska hälsa och din relation till nära och kära kommer att förbättras. Andra fördelar är att du kan tänka klarare, känna dig piggare samt minska ångest och sömnsvårigheter. 

Vad innebär alkoholproblem?

Behandling för alkoholmissbruk

Jag hjälper dig att ta kontroll med hjälp av olika behandlingsmetoder som KBT, Samtalserapi, Schematerapi, Hypnos & Suggetioner. Kombinationen av dessa behandlingar har visat sig ha en effektiv inverkan och är en bra kombination för att upprätthålla mera nykterhet och undvika återfall. Hypnosterapi har hjälpt hundratals klienter från besvärande tankar om sug, behov och tvång skapat av alkohol. Sessioner med diagnostisering, samtal och KBT-uppgifter ingår också som delar i behandlingen. 

Mottagning i Stockholms innerstad

Jag, Thomas Broman har 20 års erfarenhet av alkoholproblem och hjälper dig att behandla olika beroendetillstånd. Jag har tystnadsplikt och första mötet du bokar är kostnadsfritt. Därefter tar vi fram en behandlingsplan anpassad efter dig och dina behov. Min mottagning ligger i innerstan Stockholm på Kungsgatan 37.

Kontakta mig via telefon, mail eller formuläret här nedan vid frågor eller för att boka tid. 
0763 - 18 45 54
thomas.boman@alkoholterapi.se

Behandling för alkoholmissbruk

Kom i kontakt med mig